Konsulli i Nderit i Republikes se Shqiperise per qytetin dhe Prefekturen e Zares, njekohesisht dhe Kryetar i Këshillit te Pakicës Shqiptare të Zarës, zoti Anton Dedaj, permes nje njoftimi per mediat, ju uron të gjithë Shqiptarëve të Zarës, Shqiptareve të Republikës së Kosovës, dhe Shqiptarëve kudo në botë; Gezuar 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.

Shpallja e pavarësisë shënon të arriturën kulminante dhe momentin më të rëndësishëm në historinë më të re të Kosovës. Pavarësia është kurorëzim i sakrificave dhe punës së shumë gjeneratave ideali i të cilave ishte liria.

Mirënjohje përjetë heronjve dhe luftëtarëve të pavarësisë së Kosovës.

Urime 13 vjetori i Pavarësisë!

Zoti e Bekoftë Republikën e Kosovës!