Konsulli i Nderit Anton Dedaj: Gëzuar Festën e Fiter Bajramit!

Të dashur vëllezër dhe motra shqiptarë, besimtarë myslimanë të Zarës dhe mbarë Kroacisë!

Gëzuar Festën e Fiter Bajramit!

Me përzemërsi,

Anton Dedaj

Konsull Nderi i Republikës së Shqipërisë për Qytetin dhe Prefekturën e Zarës, Kroaci