Keshilli i Pakices Shqiptare te Zares, u ben thirrje te gjthe shqiptareve te qytetit Zares dhe te prefektures Zares qe te tregojne shpritbardhesine, humanizmin dhe bujarine e tyre duke dhene ndihma ne veshmbathje dhe ushqime per familjet e demtuara nga termeti i rende qe goditi qytetin Petrinja.

Keshilli i Pakices Shqiptare te Zares – Thirrje per ndihma per familjet e demtuara nga termeti ne Petrinja

Keshilli i Pakices Shqiptare te Zares, u ben thirrje te gjthe shqiptareve te qytetit Zares dhe te prefektures Zares qe te tregojne shpritbardhesine, humanizmin dhe bujarine e tyre duke dhene ndihma ne veshmbathje dhe ushqime per familjet e demtuara nga termeti i rende qe goditi qytetin Petrinja.

Ky keshill ka marre inisiativen e organizimit, grumbullimit dhe dergimit te ketyre ndihmave per familjet e demtuara nga termeti i rende qe goditi kete qytet.

Per kete, sot me 30 Janar 2020, nga ora 14:00 deri ne oren 20:00, nje numer i konsiderueshem kombash do te jene te parkuar para METRO ne qytetin e Zares. Perfaqesues nga ky keshill dhe vullnetare te tjere do te jene aty per t’i grumbulluar keto ndihma dhe dokumnetuar gjithcka; dhe neser ne mengjes te gjithe keto ndihma do te nisen per ne Petrinja.

Eshte rasti qe ne shqiptaret si gjithmone ne histori, ta shpalsoim dhe nje here bujarine tone humane per njerzit ne nevoje.

Sot, me 30 Janar 2020 nga ora 14:00 e deri ne oren 20:00 do te jemi me kombat tone para METRO ne qytetin e Zares.

Ju mirepresim.