Sot ne Zagreb, zonja Ermina Lekaj Prljaskaj ne nje takim solemn, shpalli zyrtrisht rikandidimin e saj si deputete ne Parlamentin Kroat, per zgjedhjet Parlamentare te 5 Korrikut 2020.
Perfaqesues nga shotata dhe organizata te ndryshme te pranishem ne kete takim u shprehen unanimisht ne mbeshtetje te kandidatures se saj.
Ata u shprehen te gatshem per t’u angazhuar ne zhvillimin e aktiviteteve dhe takimeve per te motivuar votuesit ne mbeshtjetje te kandidatures se Ermina Lekaj Prljaskajt.
Takimi konkludoi ne ate qe Shqiptaret ne mbare Kroacine duhet te bashkojne votatat e tyre rreth kandidatures se Ermines pa dallim feje apo ideje politike.


Ne fund te ketij takimi Ermina Lekaj Prljaskajt dha nje konference per shtyp ku iu pergjigj pyetjeve te gazetereve te pranishem.