Tetatri Nacional Kroat ne qytetin e Zares perjetoi mbreme, me daten 14 Nentor 2019, ne oren 20:00, shijen e nje arti te vertete e profesional. Ne sallen e mbushur plot me artdashes, artistet e talentuar Shkodrane te Teatrit Migjeni, u dhuruan te pranishmeve ne salle, (Kroat dhe Shqiptare) te Zares, nje shfaqje dinjitoze.

Keto artiste te medhenj te ardhur nga Shqiperia per te dhene shfaqje ne qytetin e Zares na bene krenare.