Me daten 14 Nentor 2019, ne oren 20:00, Shqiptaret e Zares dhe te krejt Kroacise se bashku me artdashesit Kroate kane rastin te shijojne nje shfaqje brilante te Teatrit Migjeni te Shkodres ardhur nga Shqiperia.

Sic e shihne dhe nga kjo foto shfaqja do te mbahet ne teatrin kryesor te qytetit te Zares.

Mos e humbisni rastin te shijoni aktrimin  e ketyre artisteve te talentuar Shkodrrane!