Shqiptaret e Zares me nje Website te ri

Njoftojme te gjithe bashkeatdhetaret ne Zare, se kemi hapur nje website te ri dhe te gjithe mund te na kontaktojne per lajme dhe per bizneset e tyre. Nese duan ti reklamojne te na kontaktojne ne emailin: shqiptaretezares@gmail.com

Per te bere reklamen ne kete website ju duhet te na dergoni tek emaili i siper shenuar:

  1. Emri i firmes
  2. Kontakti
  3. Foto