Ne zyren e pakices kombetare shqipetare te qytetit te Zares sot,e premte 30 gusht, pakica kombetare shqipetare qytetit te Zares dhe prefektures se Zares pranuan ne vizite ambasadorin e Republikes se Shqiperise ne Kroaci Riza Podo, zavendesen e ambasadorit Elvira Isufi dhe delegacionin e Agjencise per Diaspore te Republikes se Shqiperise te kryesuar nga drejtoresha Etleva Kondi.
Kryetari i pakices kombetare Shqipetare te qytetit te Zares Anton Dedaj ju uroj mireseardhjen te pranishmive, dhe masandej filluan bisedimet e perbashkta per realizimin e projekteve dhe ideve te perbashkta, nder kerkesat e peraqitura ishte dhe ajo e sjellejes se nje mesuasi nga Tirana per te mesuar nxenesit me mesim plotesues ne gjuhen Shqipe.